Игрална Зала

Веригата игрални зали Magic Bet вече са част от BetGuide

от Жана Софрониева

25.04.2023BetNews ви представя верига игрални зали Magic Bet, която се присъедини към Националната хазартна карта BetGuide. Те имат 43 зали във всяка една част на България, които се намират на възлови места в 31 града. Последният отворен обект от веригата е в град Пещера.

Игралните зали на Magic Bet се характеризират с модерен интериор, обслужване на високо професионално ниво и приятелско отношение.

Едно от нещата, с които Magic Bet се открояват от другите вериги, това е разнообразието от бонуси и промоции, за да задоволят вкусовете както на нови, така и на лоялни клиенти.

За пример може да дадем иновативния бонус за нови клиенти до 1000 лв. Бонусът може да бъде изигран 5 пъти в рамките на един месец след регистрирането на картата в една от залите на Magic Bet, като условието е преди това да не сте се възползвали от други бонуси на компанията.

По този начин ще имате 100% бонус върху депозита, както и свободата да решавате каква да бъде сумата и кога да играете.

Освен това във всяка зала има седмична програма с различни бонус игри за всеки ден. Magic Bet предоставя възможност за смели залози – максималният залог в повечето зали варира от 200 до 500 лв.

Националната хазартна карта има за цел да покаже по иновативен начин физическите игрални обекти на любителите на хазартни игри. Всички игрални зали и казина са представени с кратка информация, която включва описание, снимки, контакти, актуални игри, бонуси и промоции.

Екипът, който работи по Националната хазартна карта, се стреми допринесе не само за постигането на още по-добри резултати на всеки един обект, но и да помогне на хората да видят кое място е най-подходящо за тях.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]