Игрална Зала

Веригата Imperia разшири портфолиото си от игрални зали в BetGuide

от Жана Софрониева

07.07.2023Веригата Imperia разшири портфолиото си игрални зали в Националната хазартна карта BetGuide.  Компанията има 17 уютни игрални зали в България, които се намират в: София, Пловдив, Бургас, Слънчев бряг, Ямбол, Стара Загора, Малко Търново, Пазарджик, Смолян, Мадан, Рудозем.

Всеки един обект на Imperia разполага със спокойна и комфортна атмосфера, безплатен паркинг и бар с богат асортимент. Всички зали предлагат обслужване на високо професионално ниво, благодарение на приветливите и усмихнати крупиета. Посетителите могат да се насладят на всички предимства на игралните зали на Imperia на фона на приятна музика по всяко време на денонощието, всеки ден.

Верига игрални зали Imperia предоставя на своите клиенти разнообразна селекция от игрални машини на водещи производители в бранша, като някои от тях могат да бъдат намерени само в тези обекти. Посетителите могат също да играят на рулетка, да се възползват от невероятни бонуси – както за нови, така и за лоялни клиенти. В залите на Imperia има атрактивни мистерии, различни прогресивни джакпоти и редовно провеждани бонус игри.

Благодарение на представянето на залите от верига Imperia в BetGuide, вече можете да добиете представа за следните неща:

  • Къде точно се намират залите и как да ги намерите по-лесно;
  • Какви са актуалните бонус игри и промоции;
  • Какви удобства предлага всеки един обект;
  • Как да откриете любимото си място за игра в социалните мрежи;
  • С колко игрални машини или места разполагат;
  • Каква е рекордната печалба, спечелена в залите;
  • Кои са трите най-предпочитани игри от посетителите;
  • Какъв е минималният и максималният залог;
  • С какво тази верига зали се различава от останалите.

Освен Imperia, в BetGuide може да намерите и други вериги казина и игрални зали в България. Целта на Националната хазартна карта е да покаже физическите игрални обекти, които да станат още по-популярни сред любителите на хазартни игри. Всички игрални зали и казина са представени с кратка информация, която включва описание, снимки, контакти, актуални игри, бонуси и промоции.

Екипът, който работи по Националната хазартна карта, се стреми да допринесе за постигането на още по-добри резултати на всеки един обект. Представяме залите и казината по иновативен начин, който да събуди любопитството на играчите. Така те могат да открият кой от представените обекти предлага най-добрите условия за игра и е най-подходящ за тях.

За да бъде изживяването от хазартните игри приятно и вълнуващо, играчите трябва запазват контрол над ситуацията и да залагат отговорно. BetNews ви съветва да залагате разумно!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК за още интересни новини от развлекателния сектор.ОЩЕ НОВИНИ

image

Хазартни анимета забавляват с мисловни игри и стратегии

Кои са десетте най-известни рисувани филми за залагания? Високи залози, интригуващи мисловни игри, неочаквани стратегии и креативност – това са само част от вълнуващите елементи на така наречените „хазартни анимета“. През последните години те добиват особена популярност. „Аниме“ е термин, който традиционно обозначава създадените в Япония нарисувани анимационни филми и сериали. Съществуват много жанрове аниме […]

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]