Избор на редактора

Зала на седмицата: Империя – Кючук Париж в Пловдив

от Диян Костадинов

31.07.2023В това издание на рубриката „Зала на седмицата” ви представяме една от перлите на верига Империя. Залата се намира в Пловдив, бул. „Никола Вапцаров“ №115 и е открита на 12.05.2005 г. Работи денонощно и сред уютната обстановка се предлага обслужване на най-високо ниво.

Залата разполага с изключително разнообразие от игрални автомати на водещи марки в бранша: EGT, Amatic, Apex, CT, Merkur, Novomatic, IGT и Zitro. Игралните места за общо 75. Предлага се безплатен паркинг, както и безплатни напитки.

Най-голямата сума, която е изплащана, е невероятната печалба от 180 000 лв. Минималният залог, на който можете да опитате късмета си е 0,20 лв., а максималният е 50 лв.

Игрална зала Империя – Пловдив, Кючук Париж предлага голямо разнообразие от промоции, всекидневни и седмични бонус игри и най-различни джакпоти. Седмичната бонус игра е всеки втори и четвърти петък от 20:00 ч., а наградния фонд е 6 200 лв.

Всеки ден се провежда и дневна бонус игра от 20:30 ч. Също така се предлагат и традиционните за веригата всекидневни бонуси 20 за 30 лв. и 30 за 50 лв.

Джакпотите са изключително атрактивни. Може да се уверите в това от техните стойности, които постоянно нарастват, а към момента са следните:

– на игрални автомати Clover Link – Grand на стойност 27 300 лв.

– на игрални автомати Zitro – Мega на стойност 20 990 лв.

– на игрални автомати Merkur Link Zone  – Grand на стойност 10 770 лв.

Игрална зала Империя – Пловдив, Кючук Париж е част от Националната хазартна карта на BetNews, която съдържа профили с информация и местоположение на много казина и зали на територията на България.

Картата се допълва редовно и целта на проекта е да може да откривате информация за най-добрите места за хазарт в близост до вас, независимо в коя част на България се намирате.

Националната хазартна карта ще намерите ТУК или като натиснете бутон Казина и Зали на сайта.

За да бъде изживяването от хазартните игри приятно и вълнуващо, играчите трябва запазват контрол над ситуацията и да залагат отговорно. BetNews ви съветва да залагате разумно!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК за още интересни новини от развлекателния сектор.ОЩЕ НОВИНИ

image

Хазартни анимета забавляват с мисловни игри и стратегии

Кои са десетте най-известни рисувани филми за залагания? Високи залози, интригуващи мисловни игри, неочаквани стратегии и креативност – това са само част от вълнуващите елементи на така наречените „хазартни анимета“. През последните години те добиват особена популярност. „Аниме“ е термин, който традиционно обозначава създадените в Япония нарисувани анимационни филми и сериали. Съществуват много жанрове аниме […]

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]