Игрална Зала

Зала на седмицата: Империя – Слънчев бряг

от Диян Костадинов

30.06.2022В рубриката “Зала на седмицата” периодично ви запознаваме с едни от най-добрите места за игра в България. Днес обръщаме внимание на популярната верига “Империя” и нейната зала в лятната топ дестинация по родното Черноморие.

“Империя” – Слънчев бряг

Елегантност, класа и разнообразие от забавления в сърцето на Слънчев бряг. Игрална зала “Империя” се намира на едно от най-оживените места по централната главна улица срещу хотел Кубан и под един от най-популярните барове – Корнер. Изключително добре подбраното местоположение и визуална реклама на залата не остават незабелязани от минаващите.

Залата отваря врати през 2017-та година и предлага 57 разнообразни игрални автомата с 60 игрални места, сред които и електронна рулетка. В страхотната атмосфера на просторната зала ще откриете най-новата техника на водещи производители в бранша като EGT,  Novomatic, Merkur, Apex, Gamopolis, Amatic, Impera, Aurora, Aristokrat и IGT. Максималният залог е 25 лв. В близост има паркинг, а клиентите имат на разположение и безплатен бар.

Бонуси и промоции

В залата се предлагат ежедневни бонуси, както за нови клиенти, така и за редовни. Те могат да се възползват от популярните 30 за 50, както и от специални бонуси за лоялните клиенти. Също така са налични високи мистерии с граници до 10 000 лв., които са ежедневни и глобални.

Още за залата

В игрална зала “Империя” Слънчев бряг работят 13 служители, които са с богат опит в сферата и знаят как да доставят адреналин, добро настроение и любезно обслужване. Озвучаването на обекта е чрез собствена радио станция, което, заедно с изискания интериор, затвърждава стила на компанията.

“Империя” Слънчев бряг работи денонощно и целогодишно.

Наскоро залата отпразнува своя 5-ти рожден ден. Събитието се превърна в цветна и шеметна вечер, в която гостите бяха зарадвани с прекрасна украса, кетъринг, специални бонуси за всеки клиент, светлинно шоу с класическо и модерно озвучаване.

   

Игрална зала “Империя” Слънчев бряг е част от Националната хазартна карта на BetNews. Тя съдържа профили с информация и местоположение на много казина и зали на територията на България. В нея ще откривате най-добрите места за хазарт в близост до вас. Националната хазартна карта ще намерите, като натиснете бутон Казина и Зали на сайта.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]