Игрална Зала

Зала на седмицата: Империя в Пловдив, Сточна гара

от Диян Костадинов

14.07.2022Продължаваме рубриката “Зала на седмицата” с поредното място, където може да се насладите на комфортна обстановка и отлични условия за игра. Днес ви представяме най-голямата зала на верига „Империя“ в Пловдив.

Империя – Пловдив (Сточна гара)

Просторна и модерна зала, в която може да се насладите на фантастична атмосфера и огромно разнообразие от слот машини на водещи производители в хазартния бранш. Намира се в центъра на града на бул. “Христо Ботев” 82 (Сточна гара). За удобство на клиентите, има осигурен безплатен паркинг, а по време на престоя си играчите ползват и безплатен бар.

Залата разполага с изключително разнообразие от игрални автомати на лидери в бранша като EGT, CТ, Novomatic, Zitro Link King, Zitro Pick & Win, Apex, Apex Clover Link, Mercur, Amatik, Atronik, IGT, Aristokrat и електронна рулетка. Общият брой на игралните автомати е 70, а максималният залог е 200 лв.

В “Империя” Пловдив (Сточна гара) работят 14 служители, които, с отличното си обслужване, допринасят за доброто настроение на клиентите. Залата е открита на 1 март 2020 г. и е отворена денонощно.

Най-голямата изплащана печалба на игрален автомат в залата до момента е 200 000 лв., а наградният фонд на най-мащабната обединена томбола за всички клиенти на верига „Империя“ е 100 000 лв.

Бонуси и промоции

В “Империя” Пловдив (Сточна гара) се предлага ежедневен бонус 30 за 50 лв. за всички клиенти. Освен това има томбола с награден фонд 12 000 лв., която е всеки втори и четвърти петък от месеца. Участието става чрез талони, които получава всеки, който чрез играта си е натрупал 1000 точки в клиентската си карта. По време на бонус играта се провежда и специален бонус турнир с награда от 500 лв.

В момента в залата има следните активни джакпоти и мистерии:

Джакпот Зитро Линк Кинг 10 200 лв.

Джакпот Кловър Линк 11 500 лв.

Обединена Даймънд мистерия до 10 000 лв.

Игрална зала “Империя” Пловдив (Сточна гара) е част от Националната хазартна карта на BetNews. Тя съдържа профили с информация и местоположение на много казина и зали на територията на България. В нея може да откриете най-добрите места за хазарт в близост до вас. Националната хазартна карта ще намерите, като натиснете бутон Казина и Зали на сайта.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]