Игрална Зала

Зала на седмицата: Империя в Стара Загора

от Диян Костадинов

28.03.2023В новото издание на рубриката ще ви запознаем с още една зала от веригата на „Империя”. Тя се намира в Стара Загора и въпреки, че е отворена само преди 5-6 месеца, вече се утвърждава като предпочитано място за любителите на адреналина в града.

Играчите могат да се възползват от ежедневен бонус 30 за 50 лв., а за по-редовните клиенти има и бонус от 50/100 лв. В промоционалният микс на залата има и томбола, която се провежда два пъти в месеца. В нея може да участва всеки клиент,  играещ с клубна карта и трупа точки, които се превръщат в талони. В момента общият награден фонд е 7000 лв. Следващото провеждане на томболата ще е на 07.04.2023 г. от 21:30 ч.

Освен всичко това, клиент, който спечели определени мистерии или джакпоти, има възможност да участва и в томбола на рулетката. Там той си запазва някое от числата и може да спечели сума от общия награден фонд, който е в размер на 10 000 лв.

В залата има голямо разнообразие от Джакпоти и Мистерии. В момента единият джакпот, който може да бъде спечелен при залог от 0,50 до 50 лв. е на стойност 15 000 лв. Другият е на стойност 11 000 лв. и може да бъде спечелен при залог от 0,25 до 25 лв.

Залата разполага с 56 броя игрални автомати и предлага най-голямото разнообразие от машини в града. В комфортната атмосфера на помещението ще откриете техника на EGT, NOVOMATIC, MERKUR, CT, ZITRO, IGT, ATRONIC, APEX както и електронна рулетка. Максималният залог за игра е 50 лв., а до момента едни от най-големите печалби са 16 000 лв. и 7000 лв.

Адресът на залата е бул.“Св.Патриарх Евтимий“ 165, което е в близост до МОЛ „Галерия“. До нея има голям паркинг, където клиентите могат да паркират своите автомобили безплатно. По време на престоя си, играчите получават и безплатна консумацията на напитки, както и различни видове ядки.

В залата работят общо 12 служители. Ето и какво споделиха две от очарователните момичета в екипа пред медията ни:

„Работя от отварянето на игралната зала. Обичам професията си, върша я с удоволствие. От доста време съм в бранша и ми харесва да работя в динамична обстановка.” Стела Димитрова на 24 г.

„За първи път работя в тази сфера, но намирам работата си за доста интересна. Харесва ми всеки ден да контактувам с различни хора. Колектива, с който работя, е страхотен. Всички са мили и отзивчиви. Всеки ден тук е интересен и научавам по нещо ново.” Патрисия Стоева на 20 г.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]