Избор на редактора

Зала на седмицата: Magic Bet – Плевен

от Жана Софрониева

24.07.2023Зала на седмицата: Magic Bet – Плевен

Зала на седмицата е рубрика на BetNews, която ви запознава с едни от най-атрактивните игрални зали в България. Тази седмица вниманието ни е съсредоточено върху бижуто на Magic Bet в Плевен.

Magic Bet – Плевен

Залата се отличава с това, че е приветлива и има светъл интериор. Тя отваря врати през месец юли 2021 година, като в момента може да предложи на своите посетители безплатен паркинг и бар.

Magic Bet – Плевен има два входа, 39 слот машини и всичко необходимо за вашия комфорт и забавление. Минималният залог на игралните автомати е 0.20 лв., а максималният е 500 лв. Рекордната раздадена печалба е 100 000 лв.

Екипът от крупиета винаги е готов с радост да обясни разнообразната бонус програма с игри през всеки един ден от седмицата.

В залата се организират партита по случай рождени дни, за Коледа и по други поводи.

Бонуси и промоции

Актуалните игри и промоции на обекта включват скреч карти, 30 за 50, двойни талони, бонуси за нови клиенти и други, за които ще намерите повече информация на място.

Игрална зала Magic Bet – Плевен е част от Националната хазартна карта на BetNews, която съдържа профили с информация и местоположение на много казина и зали на територията на България.

Картата се допълва редовно и целта на проекта е да може да откривате информация за най-добрите места за хазарт в близост до вас, независимо в коя част на България се намирате.

Националната хазартна карта ще намерите тук или  като натиснете бутон Казина и Зали на сайта.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]