Игрална Зала

Зала на седмицата – Magic Bet във Видин

от Диян Костадинов

09.09.2022В това издание на рубриката “Зала на седмицата” ще ви запознаем с една изключително красива и атрактивна зала, част от популярната верига Magic Bet.

Magic Bet – Видин

Адресът на залата е ул. “Цар Алексадър 2” №10. Намира се в центъра на града, много близо до община Видин. Има лесен достъп с автомобил и осигурени платени места на синята зона за клиенти.

Залата разполага с 36 игрални автомата и добър микс на утвърдените световни производители EGT, Novomatic, Merkur, Apollo и Atronic. Максималниятзалог е 200 лв., което дава възможност за наистина страхотни печалби. Най-голямата изплащана сума до момента е 100 000 лв.

Любопитен факт е, че залата се намира в една изключително красива сграда, паметник на културата, в която преди 11 години е отворило врати и почетното консулство на Румъния.

Красотата и уникалността на сградата на игрална зала Magic Bet във Видин, привлича и различни други проекти. Там са снимани сцени от сериала “С река в сърцето”, както и снимки свързани с държавната програма “Отговорен хазарт” за превенция срещу пристрастяването. Не е случайно и че турнето на сръбската звезда Тея Тайрович в България преди година стартира именно от тук.

Сръбската звезда Теа Таирович учи български в игрална зала в София
ПРОЧЕТИ

Освен нея, в залата на Magic Bet във Видин са се провеждали и редица други развлекателни събития. За доброто настроение на клиентите са се грижили популярни личности и изпълнители, сред които Крум Савов, Таня Боева, Соня Немска и др.

Бонуси и промоции

В залата се предлагат следните бонуси: Happy hour 1, Mistery Rush, Mistery X, бонус лоялен клиент и скреч карти. За всеки от тях може да получите повече информация на място. Важно е да отбележим, че сумата, която може да бъде спечелена от играта Mistery X е 50 000 лв.!

Най-голямата новост при бонусите е оригиналният Бонус нов клиент, който е без аналог в България. При него може да получите до 1000 лв., като вие решавате за какъв период от време и до каква сума бихте го натрупвали.

Игрална зала Magic Bet във Видин работи денонощно и целогодишно. В момента има 12 служители, които предлагат отлично обслужване и ще се погрижат за вашата приятна игра и настроение. Разбира се, по време на престоя си, получавате и безплатни напитки от бара.

В Националната хазартна карта на BetNews са представени и други обекти на веригата игрални зали Magic Bet. Там се съдържат профили с информация и местоположение на много казина и зали на територията на България. В нея може да откриете най-добрите места за хазарт в близост до вас. Националната хазартна карта ще намерите, като натиснете бутон Казина и Зали на сайта.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]