За нас

Bet News представя игрална зала Фламинго в Кърджали!
Игрална зала „Фламинго Бет“ официално отваря врати в град Кърджали на 23.05.2014 г. Типично за обектите от веригата, и тук екипът се състои от усмихнати, приветливи, позитивни млади хора с желание за работа.

Декоративните елементи по стените, яркочервените столове, многото огледала и мекият мокет в красив десен спомагат за това интериорът на залата да е запомнящ и открояващ се. В стила на „Фламинго Бет“ е и колелото на късмета, което и тук не липсва. Барът е голям и просторен, безплатен за посетителите.

Какви са актуалните бонус игри и промоции?
Всеки петък се провежда седмична томбола от 21:00 до 22:00 часа, а всяко първо число от месеца има месечна томбола от 20:00 до 23:00 часа. Във вторник и четвъртък клиентите имат възможност да се възползват от т.нар. „бомби“ от 14:00ч. до 18:00ч.

„Фламинго Бет“ в град Кърджали разполага с 31 игрални места за рулетка и слот машини, които са основно на EGT и EGT Multiplayer. В обекта могат да бъдат открити най-новите и търсени игри, като минималният залог е 0.20 лв, а максималният е 60 лв.

Залата е прочута със своите грандиозни партита с участието на балет и DJ Decko.

Къде да откриеш Фламинго – Кърджали?
Обектът се намира на бул. „Христо Ботев“ №65  в един от бързо развиващите се квартали – кв. „Възрожденци“. От другата страна на оживения булевард се намира един от най-посещаваните хотели в града. Обектът разполага с 2 входа, като клиентите спокойно могат да паркират в уличката зад залата.Екстри
  • Wi-fi
  • Хотел
  • 24/7 отворено
  • Бар
  • Паркинг


Провайдъри
  • EGT
Бонус игри

Коментари