За нас

Bet News представя игрална зала Imperia Пловдив, хотел Лайпциг!
Предвид почти петнадесетгодишната си история, игралната зала на Imperia до хотел „Лайпциг“ е сред основателите на хазартния бранш в града. Обектът се слави с многобройна посещаемост, големи печалби, отлично обслужване, конкурентоспособност и коректност.

Приятната обстановка, дискретността и всички гореизброени неща правят Imperia една от най-бързоразвиващите се вериги игрални зали в страната. Към допълните екстри, които обектът предлага, са безплатният бар с богат асортимент, разнообразната храна в близост, безплатният паркинг и четиризвездният хотел.

Залата е на две нива, просторна и разчупена, а обстановката е ведра и приветлива. Интериорът е сполучливо съчетание между модерното и древността. Екипът от дългогодишни любезни служители е преминал професионална подготовка за обслужване на най-високо ниво и надминава очакванията дори на най-изтънчените посетители.

Какви са актуалните бонус игри и промоции?
Игралната зала предлага голямо разнообразие от бонуси, всекидневни и месечни бонус игри, както и най-различни джакпоти. Има богато и актуално разнообразие от игрални автомати, които са 77 на брой. Минималният залог е 0,20 лв, а максималният е 50 лв.

Залата е оборудвана със специални столове за пълен комфорт и релакс на клиентите. Рекордната сума, печелена в нея, е 120 000 лева. Редовно се организират партита за честване на рождени дни и други празници.

Къде да откриеш Imperia Пловдив, хотел Лайпциг?
Залата се намира в непосредствена близост до хотел „Лайпциг“ и МОЛ „Марково тепе“. До нея може да се стигне с кола, такси и автобуси от градския транспорт.Екстри


Провайдъри
Бонус игри

Коментари