Геймблинг

Диян Станев е шампион на SPT High Stakes Edition

от Диян Костадинов

14.02.2024Диян Станев стана шампион в главното събитие на Smart Poker Tour – High Stakes Edition, след като направи сделка с Мартин Цанков. Така двамата спечелиха по 69 500 лв., а титлата бе за Станев. На трето място с награда от 36 000 лв. се класира Валери Савов, а четвърти с 26 000 лв. е Костадин Костадинов.

В четирите стартови дни на главното събитие на фестивала се събраха общо 195 участници, като 30 от тях достигнаха до Ден 2 и се съревноваваха за дял от 400 000 лв. награден фонд.

Шампион на Super High Roller турнира от SPT: High Stakes Edition стана Димитър Данчев. Мега събитието събра за пръв път най-класните професионални покер играчи на едно място и генерира награден фонд от над 272 000 лв.

На 5-то място се класира Фахредин Мустафов – Фери, което му донесе 20 600 лв. Четвърти, с награда от 30 000 лв. стана Юлиян Колев. Останалите трима в играта – Димитър Данчев, Алекс Кулев и Атанас Малинов направиха сделка и разпределиха парите според чиповете си, като разиграха само шампионската купа, която в крайна сметка отиде при Димитър Данчев.

Победител на Chuku Ruku PLO турнира стана Никола Тачев. Той спечели 3500 лв., а Георги Манов и Камен Маринов се класираха съответно 2-ри и 3-ти с награди от 2300 лв. и 1500 лв. Турнирът с вход 200 лв. събра общо 57 ентрита, като в парите влязоха първите 7 места.

Progressive Knockout турнирът с такса от 450 лв. събра 95 ентрита. Победител стана Здравко Бараковски с награда от 3700 лв. плюс баунти. Втори се класира Ангел Ангелков , а трети Nagle Gomez. Платените места в турнира бяха общо 11.

Това е равносметката от екшъна по време на специалното издание на фестивала Smart Poker Tour – High Stakes Edition. Екипът ни ще продължи да ви информира за най-интересното от света на покера.ОЩЕ НОВИНИ

image

Зеленски забрани онлайн залаганията за войниците на фронта

Украинският президент Володимир Зеленски подписа декрет, който забранява онлайн залаганията за всички военнослужещи от Военните сили на Украйна (ВСУ), съобщава KyivIndependent. Предложението за забраната идва от Съвета за национална сигурност и отбрана, който настоява за засилване на контрола над игралната индустрия в намиращата се в интензивна военна обстановка държава. Освен тоталната забрана, отнасяща се до […]

image

Баялцалиев пред BetNews: Промените във футбола трябва да се видят незабавно  

Детелин Баялцалиев е бивш футболен съдия. Като асистент рефер е ръководил повече от 550 мача в България и чужбина. С него разговаряхме за промените в българския футбол, които се надяваме да предстоят, както и за проблемите на съдийството у нас. Изборът за президент на БФС „Някои знаеха, че нямат шансове, но се явиха на изборите. […]

image

Молдова позволи рекламата на хазарт, за да подпомогне спорта

Република Молдова ще промени закона за забрана на рекламата на хазарт, който е в сила от няколко години. Това е съобщил министърът на образованието и изследванията Дан Перчун по време на среща с представители на спортните федерации в страната, пише Noi.md. За уверението, дадено от министъра, разказва президентът на молдовската футболна федерация Йон Поалелунджи. „Това, […]