Избор на редактора

Станете част от националната хазартна карта на България безплатно

от BetNews

14.12.2022Първата по рода си българска онлайн медийна платформа BetNews.bg предоставя новогодишен подарък на всички игрални зали и казина в България.

Вече повече от година информираме читателите си безпристрастно. Усилията ни не останаха незабелязани и от хазартния бранш, който ни отличи с престижното отличие на традиционните годишни награди BEGE AWARDS 2022 в категорията „Най-добри маркетингови и медийни решения на годината”.

Заради постигнатите успехи и с желание за повече постижения на целия бранш, до 31 декември всеки собственик или управител може да заяви регистрация на своя обект напълно безплатно в Националната хазартна карта BetGuide без задължителни покупки на планове и скрити такси.

Създадохме Националната хазартна карта в помощ на бизнеса. След първата успешна година, в която медията се наложи като любима сред почитателите на хазартни игри, спортните събития и електронните спортове, решихме да предоставим безвъзмездно на физическите обекти за хазарт възможността да се популяризират. Така ще надградим постигнатото и ще дадем поле за реклама, както на малките, така и на големите вериги игрални обекти, за да постигнат още по-добри резулатати през новата 2023 година“, заяви проджект мениджърът на медията Стелиан Димитров по повод инициативата на BetNews.bg.

Регистрацията ви дава безплатен достъп за шест месеца до BetGuide с възможност за добавяне на игрални обекти, контакти, снимки, кратко описание и информация с колко игрални автомата и/или маси разполагат обектите и какви промоции предлагат.

Можете да използвате възможностите на Националната хазартна карта BetGuide, като предоставите информация за връзка с вас чрез формата за контакт или се обадите на тел: 0894335443.

ФОРМА ЗА КОНТАКТ:

Loading


ОЩЕ НОВИНИ

image

Фарьорските острови – спечелени на покер от краля на Дания през 1814 година

Фарьорските острови в момента са автономна област в кралство Дания. Те са разположени между Норвегия и Исландия. В превод името означава „овчи острови“. Гербът на островите е с нарисуван овен, който най-точно символизира наименованието им. Националното знаме е бяло с кръст в червено и синьо. Това е знак за принадлежността на държавата към другите скандинавски […]

image

Машините на GeWeTe не се плашат от еврото

Иновативни системи за боравене с пари в брой, подходящи за всички при управление на игрални зали и казина. Така с едно изречение може да опишем машините на немската компания GeWeTe, които през последните 30 години се доказаха като висококачествени, сигурни и надеждни решения при обработката на пари. Още повече на прага на предизвикателството за хазартните […]

image

Диян Станев е шампион на SPT High Stakes Edition

Диян Станев стана шампион в главното събитие на Smart Poker Tour – High Stakes Edition, след като направи сделка с Мартин Цанков. Така двамата спечелиха по 69 500 лв., а титлата бе за Станев. На трето място с награда от 36 000 лв. се класира Валери Савов, а четвърти с 26 000 лв. е Костадин […]