Полезно

Най-популярните спортни залози

от Свилен Станчев

04.07.2022


Снимка


За всекиго по нещо. Това ни дава богатството от най-различни спортове, за които може да се правят залози. А операторите умело за ни го доказват, като буквално затрупват играчите си с разнообразни опции за най-различни видове залози за спортни събития. Обръщаме поглед към тези спортни залози, които смело бихме нарекли първенци и любимци на потребителите.

Дългосрочни залози

Дългосрочните залози обхващат големи периоди от време, може да бъдат за един сезон от даден шампионат или цял турнир. Най-обикновено букмейкърите предлагат залози за краен победител от определен турнир или шампионат по футбол, тенис, волейбол, баскетбол и още много други. Често срещани опции за залог сред дългосрочните са за голмайстор на първенство, както и кой отбор кое място ще заеме в крайното подреждане.

1Х2

Този вид залози са най-често срещаните сред играещите различни спортни събития, като съответно 1 означава победа за домакина, Х е равен, а 2 е печеливш, когато печелят гостите.

Под/Над

Друг популярен тип залози са Под/Над. Всички букмейкъри предлагат такива за брой голове, геймове, сетове, рундове, отбелязани точки. Пример: над 2.5 гола във футбола печели тогава, когато бъдат вкарани поне три попадения в избраната от залагащия среща.

Първо полувреме/Краен резултат

При тези залози, залагащият предвижда как ще завърши първото полувреме, както и крайния резултат в комбинация от двете. Много често срещан и игран е при футболните двубои. По своята същност те биват 1/1, 1/X, X/1, 2/2, 2/X, X/2, 1/2 и 2/1.

Гол/Гол

Тези залози също са много често играни сред любителите на футбола. Залогът Гол/Гол е най-удачно да се използва, когато и двата съперника имат добро нападение, но в същото време и пропускливи защити. Няма гол най-често се избира, когато единият отбор има слабо нападение, а другият стабилна и здрава защита.

Играч да получи картон

Сред по-атрактивните популярни залози можем да добавим играч да получи картон. Най-често букмейкърите предлагат примамливи ставки за него. Той би бил печеливш, тогава когато знаем че определен играч/играчи от даден отбор имат по-твърд и груб стил на игра и го показват с действията си на терена.ОЩЕ НОВИНИ

image

Хазартни анимета забавляват с мисловни игри и стратегии

Кои са десетте най-известни рисувани филми за залагания? Високи залози, интригуващи мисловни игри, неочаквани стратегии и креативност – това са само част от вълнуващите елементи на така наречените „хазартни анимета“. През последните години те добиват особена популярност. „Аниме“ е термин, който традиционно обозначава създадените в Япония нарисувани анимационни филми и сериали. Съществуват много жанрове аниме […]

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]