Полезно

Популярни слот игри: Shining Crown

от Диян Костадинов

06.06.2022Играта, която ще ви представим в тази трета част на поредицата „Популярни слот игри“ е една от най-популярните и обичани игри на софтуерния разработчик Euro Games Technology (EGT). Shining Crown се отличава с приятна визия и много лесни правила, но има потенциала да ви донесе големи печалби. Играта е много интересна и разчупена, защото специалният символ корона се разпъва на целия рил и създава красиви визуални ефекти.

Правила

Shining Crown е игра с 5 барабана (рилове) с по 3 позиции на рил. Визуално това изглежда на екрана като 5 колони и три реда символи.

Играта съдържа стандартните за плодовите слотове символи: диня, сливи, череши, лимони, портокали, грозде, камбанка и седмици. Има и три специални. „Корона“ е джокер (wild) символ и се появява на 2-ри, 3-ти и 4-ти рил. Интересното е, че се разпъва и замества всички символи на целия рил, на който се появява. „Долар“ е скатерен символ и се появява на 3-ти, 4-ти и 5-ти рил. „Звезда“ също е скатерен символ и се появява на 1-ви, 3-ти и 5-ти рил.

Всички печеливши комбинации се формират от ляво на дясно, с изключение на скатерните. Играта има фиксирани 10 печеливши линии, така че не се налага да избирате и променяте техния брой.

За да започнете играта си, трябва да изберете деноминация и да настроите крайния залог. След което завъртате барабаните като натискате старт бутона или като преминете в автоматичен режим. При Shining Crown няма допълнително бонус ниво с безплатни завъртания, но седмиците носят високи печалби.

Ако искате да видите всички печеливши линии, натиснете бутона  [i] и разгледайте информационното меню.

Подобно на другите плодови ротативки, и тук има опция за удвояване на печалби. Това е по желание и можете да го правите след като получите печалба от завъртането на барабаните. За да удвоите печалбата си ще трябва да познаете какъв цвят ще е обърнатата с лицето надолу карта. При успех, печалбата ви се удвоява, но ако не познаете, губите.

EGT са интегрирали бонус играта Jackpot Cards Mystery. Ако влезете в джакпот игра, ще трябва да избирате карти на случаен принцип. Първите три карти от еднаква боя, които отворите, символизират джакпота, който ще спечелите. Най-големата печалба е за цвят Пика.

Процент на възвръщаемост

Shining Crown е с 96.37% RTP (Return-to-player). Образно казано, това означава, че от направени залози за 100 лв., над 96 лв. се връщат обратно към играчите под формата на печалби. Разбира се, разпределението е на случаен принцип и за продължителен интервал от време.ОЩЕ НОВИНИ

image

Фарьорските острови – спечелени на покер от краля на Дания през 1814 година

Фарьорските острови в момента са автономна област в кралство Дания. Те са разположени между Норвегия и Исландия. В превод името означава „овчи острови“. Гербът на островите е с нарисуван овен, който най-точно символизира наименованието им. Националното знаме е бяло с кръст в червено и синьо. Това е знак за принадлежността на държавата към другите скандинавски […]

image

Машините на GeWeTe не се плашат от еврото

Иновативни системи за боравене с пари в брой, подходящи за всички при управление на игрални зали и казина. Така с едно изречение може да опишем машините на немската компания GeWeTe, които през последните 30 години се доказаха като висококачествени, сигурни и надеждни решения при обработката на пари. Още повече на прага на предизвикателството за хазартните […]

image

Диян Станев е шампион на SPT High Stakes Edition

Диян Станев стана шампион в главното събитие на Smart Poker Tour – High Stakes Edition, след като направи сделка с Мартин Цанков. Така двамата спечелиха по 69 500 лв., а титлата бе за Станев. На трето място с награда от 36 000 лв. се класира Валери Савов, а четвърти с 26 000 лв. е Костадин […]