Новини

SiGMA Balkans & CIS започва днес в Сърбия

от BetNews

22.08.2022


Снимка


Световната конференция и изложение за игри, онлайн залагания и електронни спортове SiGMA Balkans & CIS се провежда за първи път в сръбската столица Белград.

Конференцията SiGMA е известна със своите панели с участие на световни лектори, възможности за инвестиции и работа в мрежа. Събитието се проведе за първи път през 2014 г. в Малта и се превърна в хъб за оператори, новатори, инвеститори и предприемачи в онлайн хазарта.

Форумът започва днес с наградите SiGMA Balkan/CIS Gaming Awards, които събират индустрията на елегантна гала вечер, за да отличат водещите играчи в игралния сектор.

Освен че ще хвърли светлината на прожекторите върху някои от най-интригуващите и креативни проекти за промяна на лицето на игровия сектор, бляскавото събитие ще включва и търг на изкуство, като всички приходи ще отидат за фондация SiGMA за различни благотворителни проекти.

SiGMA Balkans & CIS има за цел да свърже лидери и експерти от онлайн хазарта, е-спорт и казино индустрията, серийни предприемачи и инвеститори от целия свят, за да покажат бъдещето на сектора.

Над 200 изложители участват в Белград, а събитието ще продължи до 25 август.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]