Събития

За поредна година изложението BEGE събира компании от игралната индустрия

от BetNews

15.11.2023


Най-голямото търговско изложение на игралната индустрия за Централна и Източна Европа BEGE и конференцията EEGS ще се проведат на 22 и 23 ноември в Интер Експо Център София


Най-голямото търговско изложение на игралната индустрия за Централна и Източна Европа BEGE и конференцията EEGS, които се провеждат за 14-и път в София, и тази година събират десетки компании от Европа, САЩ и Азия, както и най-авторитетните експерти от игралната индустрия, съобщават организаторите.

Събитията ще се проведат на 22 и 23 ноември в Интер Експо Център София и ще обединят за пореден път бранша. Двете събития се организират от Асоциацията на игралната индустрия на България.

Изложители от три континента

Тази година изложители на BEGE са компании от държави на три континента, сред които Италия, Германия, Чехия, Китай, Великобритания, Словения, Нидерландия, Франция, Малта, Канада и САЩ, както и най-големите български фирми производители и доставчици на игрални решения.

По време на изложението, в рамките на иновативна Proximity зона, ще има стрийминг платформа за интервюта и презентации, които ще бъдат излъчвани онлайн по време на събитието, за да може широката аудитория да стане съпричастна към случващото се по време на експото.

Същевременно по време на Източноевропейската конференция на игралната индустрия (EEGS) ще бъдат засегнати теми като отговорна игрa, регулации в различните юрисдикции, технологичен напредък и използването на изкуствения интелект (AI), представени от лектори от близо 20 държави, сред които Великобритания, Дания, Швеция, Нидерландия, Гърция, Германия, Швейцария и Мексико.

Регулациите и маркетирането на игралните продукти във фокура на част от събитията

Като част от програмата майсторският клас International Masters of Gaming Law и „Кръглата маса на регулаторите“ ще предложат ценна информация и решения относно регулациите на индустрията в различни юрисдикции, като се разглеждат предизвикателствата пред тях, както и намирането на най-добрите решения.

Предхождащи BEGE събития ще допълнят цялостното представяне на индустрията в различните вертикали. Майсторският клас на 20 ноември ще засегне маркетирането на игралните продукти, а на Афилиейт конференцията, която ще се проведе на 21 ноември, ще присъстват най-авторитетните експерти в областта и водещи онлайн оператори. Вечерта на същия ден, организаторите на изложението ще раздадат и традиционните си награди BEGE Awards, които тази година те ще се проведат в нов формат.ОЩЕ НОВИНИ