Новини

Здравните власти организират томбола за ваксинирани

от Янислава Метларова

03.10.2021Раздават смарт часовници на 102-ама имунизирани срещу COVID-19

Томбола за спечелването на смарт часовници организира Министерство на здравеопазването с цел да стимулира интереса към ваксините срещу COVID-19. Играта ще приветства всички, които са си поставили поне една доза в периода между 30 септември и 31 октомври. Още в първите няколко часа от началото на кампанията в нея са се регистрирали над 1300 души, отчитат от МЗ.

Общо 102 „умни“ часовника ще бъдат раздадени в рамките на томболата. Новите им притежатели ще бъдат теглени чрез жребий на случаен принцип, като се очаква това да се случи след изтичане срокът на играта. Конкретна дата обаче все още не е посочена. Ясно е, че печелившите ще имат два дни, за да потвърдят по мейл, че ще получат наградата и още две седмици, в които реално да си я вземат.

Смарт часовниците са оценени на 100 лв. всеки.

В томболата ще могат да участват и деца над 12-годишна възраст. Те обаче ще могат да се възползват от евентуалната си награда чрез декларация от родител или настойник.

Регистрацията за жребия на здравното министерство се извършва на сайта coronavirus.bg, като еднократно въвеждане на данните е достатъчно, за да ваксинираният да участва в томболата за всеки от часовниците.

В случай, че по време на играта или след нейния край бъде установено, че някои от спечелилите участници не отговарят на условията, техните награди ще бъдат разпределени измежду всички неспечелили чрез жребий посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер, съобщават още здравните власти.

 ОЩЕ НОВИНИ

image

Фарьорските острови – спечелени на покер от краля на Дания през 1814 година

Фарьорските острови в момента са автономна област в кралство Дания. Те са разположени между Норвегия и Исландия. В превод името означава „овчи острови“. Гербът на островите е с нарисуван овен, който най-точно символизира наименованието им. Националното знаме е бяло с кръст в червено и синьо. Това е знак за принадлежността на държавата към другите скандинавски […]

image

Машините на GeWeTe не се плашат от еврото

Иновативни системи за боравене с пари в брой, подходящи за всички при управление на игрални зали и казина. Така с едно изречение може да опишем машините на немската компания GeWeTe, които през последните 30 години се доказаха като висококачествени, сигурни и надеждни решения при обработката на пари. Още повече на прага на предизвикателството за хазартните […]

image

Диян Станев е шампион на SPT High Stakes Edition

Диян Станев стана шампион в главното събитие на Smart Poker Tour – High Stakes Edition, след като направи сделка с Мартин Цанков. Така двамата спечелиха по 69 500 лв., а титлата бе за Станев. На трето място с награда от 36 000 лв. се класира Валери Савов, а четвърти с 26 000 лв. е Костадин […]