Избор на редактора

6 664 130 причини да пуснете тото тази седмица

от BetNews

05.08.2023Джакпотът в „6 от 49“ стремително продължава пътя си нагоре

Със своите 6 664 130 лева, прогнозният джакпот в играта „6 от 49“ се нарежда сред десетте най-големите натрупани парични суми в 66 годишната история на Български спортен тотализатор (БСТ).

Всички залози за тази игра ще участват и в тегленето на Втори тото шанс, където печалбите също са внушителни. Това означава, че всеки залог носи два шанса за печалби.

Миналата година, в навечерието на 65-годишния юбилей на БСТ, падна най-големият джакпот в историята на тотализатора.

Късметлията спечели впечатляващата сума, наброяваща 11 715 402 лева. Щастливецът тогава е попълнил една комбинация и е направил минимален залог от 1,20 лв., познавайки числата: 6, 15, 24, 33, 34, 38.

Както повеляват правилата на играта, 120-ият тото милионер ще получава печалбата си ежемесечно в продължение на 14 години.

Българският спортен тотализатор гарантира запазване анонимността на печелившия, както и сигурността му при получаването на печалбата, която е освободена от държавни и местни данъци.

Интересен факт е, че милионерите, които печелят рекордните печалби през изминалите години в играта 6 от 49, са играли с фишове за суми, които не надхвърлят 5 лева.

И като става въпрос за изключителни възможности за крупни печалби, трябва да дадем заслуженото място и на играта „6 от 42“ с прогнозен джакпот от 200 000 лева. И тази игра шест числа, могат да наклонят рогът на изобилието към банковите сметки на участниците.

Има обаче една игра, която с основание е наричана най-щедрата в тотализатора. Става въпрос за „5 от 35“, защото в почти всеки тираж, някой участник познава поне една от двете печеливши комбинации.

Това е така, защото при нея шансовете за печалби са големи,  а най-големите късметлии печелят средно до 30 000 лева.

И накрая ще напомним, че късметът идва при оптимистите. Но за да бъде изживяването от хазартните игри приятно и вълнуващо, играчите трябва запазват контрол над ситуацията и да залагат отговорно. BetNews ви съветва да залагате разумно!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК за още интересни новини от развлекателния сектор.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]