Видео

Александър Ботов от EGT Digital: Пандемията беше лост за иновация на онлайн индустрията

от Диян Костадинов

10.02.2023Компанията EGT Digital беше основана преди три години, за две години и половина стигнахме от нула до първия си успешен клиент. Изминалата година беше доста динамична, успяхме да видим плодовете на нашия труд. Това заяви в интервю за BetNews.bg Александър Ботов – изпълнителен директор на EGT Digital.

“Вече имаме успехи, нови клиенти и съответно нови предизвикателства и възможности. Смятам, че тази година (бел.р. 2022 г.) за компанията беше изключително успешна”, коментира Ботов.

По думите му пандемията независимо, че беше трагедия за доста хора, то за други е била шанс. “Специално за онлайн индустрията пандемията даде много нови възможности и това не само в нашия сектор”, коментира Ботов и допълни, че пандемията е била лост за иновация.

“Беше въпрос на време при такава социална промяна с правилните хора и възможности, за да може да се използва и да се напредне, да се иновира” смята изпълнителният директор на EGT Digital. Това прави и компанията – създаданена е месец преди пандемията и след успешно преструктуриране служителите правят първите версии на продуктовата им гама.

Основните пазари на EGT Digital са България и съседите й, но имат и бъдещи възможности за развитие. “Ще сме много заети, очакваме много работа през 2023”, допълни Ботов.

За ключовите продукти и бъдещето развитие на компанията – вижте във видеото какво още сподели Александър Ботов пред камерата на BetNews.bg.ОЩЕ НОВИНИ