Видео

Лъчезар Николов-Чезари: ЦСКА на всяка цена трябва да вземе Купата на България (ВИДЕО)

от Стелиан Димитров

11.05.2022Моята прогноза е 60 на 40 за ЦСКА. Това заяви ексклузивно в тв студиото на BetNews.bg Лъчезар Николов-Чезари и повиши футболните страсти за 15 май, когато ще се играе финал за Купата на България между ЦСКА и Левски. Чезари е добре познато лице на привържениците на ЦСКА. Бил е един от инициаторите на сдружение „ЦСКА Завинаги“, а също и бивш член на УС на ФК ЦСКА. Неговата дума тежи, защото през годините е доказал, че милее за доброто бъдеще на един от най-елитните отбори у нас.

„ЦСКА трябва на всяка цена да спечели този мач и да вземе Купата. Отборът трябва да се стегне за този мач и да се извлече максимум от него, за да може ЦСКА наистина да вземе Купата. Защото, ако загубим този мач и тази купа, в ЦСКА ще настъпят много тежки катаклизми“, коментира Лъчезар Николов-Чезари.

Футболният сблъсък е решаващ за Левски и ЦСКА, очаква ни интересен мач

Лъчезар Николов-Чезари подчерта, че е обнадеждаващо, че ЦСКА може да вземе Купата на България, което няма да е никак малко, изхождайки от резултатите, които отборът е имал през последните 6-7 години.

„Мисля, че ще стане хубав мач, много интересен. Отдавна не сме гледали финал Левски – ЦСКА, толкова решаващ и за двата отбора. Решаващ е за Левски, защото те от доста време са в прилична криза, в момента са в някакъв подем, феновете им са на стадиона плътно. Ние, ЦСКА, имаме какво да печелим. Лошото е, че след този мач, има какво да губим. Освен самата Купа, изхождайки от ситуацията, която е на „Българска армия“, настроението на публиката след освобождаването на Стойчо Младенов, след срамната загуба с 5:0, след това, че загубихме мач, след като победихме в „Овча купел“ Славия, аз нямам спомен някога да сме губили от Славия на Армията, и то с такъв резултат, и на такъв важен мач! Съжалявам много, но ръководството на отбора или не знае какво прави, или не може да се справя, при всички случаи не говори добре за тях“, посочи още Чезари.

ЦСКА винаги ще има алтернатива, въпреки трудните моменти

Лъчезар Николов назова в прав текст проблемите в ЦСКА и отправи критики към ръководството. Той каза, че феновете са абсолютно прави да излязат с официална позиция за случващото се.

„Ако някой си мисли, че може да е в ЦСКА, и да бъде вечен – като управляващ или собственик, просто не знае къде се намира. Това не е Ловеч, да няма алтернатива. ЦСКА винаги ще има алтернатива. Не само заради това, че поне половин България е червена, говорим от футболна гледна точка. Но има хора, които обичат този отбор и наистина са готови да помогнат“, емоционално сподели Николов.

Чезари подчерта, че нещата не опират само да се направи стадион или да се сменят седалките, но трябва да върви и развитието на футболния отбор.

„Левски и ЦСКА са двата елитни отбора на България, тях трябва да ги има, и стадионите трябва да са оправени. Гриша Ганчев, ако искаше да оправи стадиона, можеше да го оправи“, не спести критиките Чезари.

Феновете няма как да издържат елитни отбори като Левски и ЦСКА

Според него е много важно да се направи всичко възможно за развитието на двата елитни отбора на България – Левски и ЦСКА. Чезари е категоричен, че феновете няма как да ги издържат.

„Независимо кой ще е – дали Наско Сираков или Гриша Ганчев, когато отговарят за най-елитните отбори, да намерят начин за финансиране. Когато те не могат, няма лошо, но намираш, търсиш спонсори. Ще намериш начин. Като не можеш, ще кажеш „Съжалявам, не мога да се справя“, посочи още Лъчезар Николов.

Той назова и причините, които са довели до оттеглянето на Стойчо Младенов от треньорския пост. Какви са те и какво си е казал Чезари с Гриша Ганчев?

Вижте емоционалното интервю с Лъчезар Николов във видеото.

 

 ОЩЕ НОВИНИ

image

Фарьорските острови – спечелени на покер от краля на Дания през 1814 година

Фарьорските острови в момента са автономна област в кралство Дания. Те са разположени между Норвегия и Исландия. В превод името означава „овчи острови“. Гербът на островите е с нарисуван овен, който най-точно символизира наименованието им. Националното знаме е бяло с кръст в червено и синьо. Това е знак за принадлежността на държавата към другите скандинавски […]

image

Машините на GeWeTe не се плашат от еврото

Иновативни системи за боравене с пари в брой, подходящи за всички при управление на игрални зали и казина. Така с едно изречение може да опишем машините на немската компания GeWeTe, които през последните 30 години се доказаха като висококачествени, сигурни и надеждни решения при обработката на пари. Още повече на прага на предизвикателството за хазартните […]

image

Диян Станев е шампион на SPT High Stakes Edition

Диян Станев стана шампион в главното събитие на Smart Poker Tour – High Stakes Edition, след като направи сделка с Мартин Цанков. Така двамата спечелиха по 69 500 лв., а титлата бе за Станев. На трето място с награда от 36 000 лв. се класира Валери Савов, а четвърти с 26 000 лв. е Костадин […]