Видео

Наталия Баевска: Над 5000 души от 60 държави присъстваха на BEGE и EEGS 2022 (ВИДЕО)

от Диян Костадинов

08.12.2022„Много сме доволни, че изложението е пълно и са регистрирани над 5000 посетители и 85 изложители от 60 държави от цял свят”. Това заяви Наталия Баевска, проджект мениджър на Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия (BEGE) и Източноевропейската конференция на игралната и развлекателна индустрия (EEGS), в интервю за BetNews.bg по време на изложението, провело се преди дни в София.

BetNews.bg с престижна награда от BEGE AWARDS 2022 (ГАЛЕРИЯ)
ПРОЧЕТИ

„Усещам положителната нагласа и че фирмите са зажаднели за такива събития, тъй като не бяхме ги правили от две години”, каза Баевска. Тя сподели за усилената работа на екипа по организацията на събитието, като периодът за подготовка е бил почти една година. По думите й изложението надскача своя регион и се нареждат сред големите.

Повечето от фирмите изложители тази година са заявили участие с по-голяма площ и ресурси. Започва и планирането на следващото издание на BEGE и EEGS през 2023. „Усеща се положителна нагласа от изложителите. Нашата огромна цел, върху която ще работим, е да се разрастнем и да направим изложението още по-голямо”, допълни Баевска.

Игралната индустрия се събра на BEGE 2022 (ГАЛЕРИЯ)
ПРОЧЕТИ

По традиция форумът предостави сериозни възможности за създаване на нови стратегически партньорства и за стъпване на нови пазари на операторите от сектора. По време на изложението бяха връчени и престижните BEGE 2022 награди за постижения и иновации в игралната индустрия. Най-добрите компании бяха отличени в 18 категории.

Повече за това какво сподели проджект мениджърът на BEGE и EEGS Наталия Баевска пред камерата на BetNews.bg може да видите в интервюто.

YouTube video


ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]