Избор на редактора

Нова афилиейт конференция посреща гейминг операторите в София

от BetNews

16.10.2022



Събитието е част от Източноевропейската конференция на игралната индустрия EEGS

Първата по рода си афилиейт конференция, съпътстваща EEGS, ще се проведе на 22 ноември в Grand hotel Millennium в София. Събитието е част от Източноевропейската конференция на игралната индустрия EEGS, която ще се състои на 23 и 24 ноември в Интер Еспо център в българската столица.

„Всяка година EEGS представя актуалните теми в индустрията, следващи трендовете на развитие, предоставя полезни знания, както и възможности за нови партньорства и контакти. В желанието си да предоставим допълнителни и специализирани перспективи на хората от бизнеса, решихме да разширим обхвата на събитието, като организираме съпътстваща конференция за афилиейти. Тя е първото подобно събитие – част от EEGS у нас, което се надяваме да превърнем в традиция, която всички очакват“, заяви Милена Цанкарска, бранд посланик на конференцията.

На 22 ноември клуб Black & White в София ще посрещне едновременно операторите в игралната и развлекателна индустрия и афилиейтите в бранша, като по този начин ще им предостави отлична възможност за създаване на нови бизнес контакти, както и за укрепване и разширяване на съществуващите такива.

Същинската част на конференцията ще започне от 10.00 часа, а половин час по-рано е регистрацията за събитието. Операторите ще имат възможноста да се представят в специално предвиден за целта панел, преди обяд, в който всеки от тях ще разкаже за дейността си и ще запознае присъстващите с предимствата и перспективите на бранда, който представляват.

Сред основните акценти на събитието са двата нетуъркинг блока, които са организирани с любезната подкрепа на Palms Bet.

Организаторите са предвидили изненада за участниците – следобяд ще се организира благотворителен покер турнир в казино Palms Royale Sofia. Наградният фонд от състезанието ще бъде предоставен за обществено значима кауза.

От 21.00 часа ще се проведе вечерно парти за всички присъстващи на афилиейт конференцията. На него те ще могат да се поздравят в неформалната обстановка на клуб Black & White и да отбележат началото на бъдещи успешни бизнес проекти и сътрудничества.

Стартира регистрацията за BEGE EXPO 2022
ПРОЧЕТИ

EEGS е конференцията на игралната и развлекателна индустрия за региона на Европа , ко ято събира на едно място експерти и професионалисти от офлайн, онлайн индустрията и туристическия сектор, като им дава възможност да обменят информация, опит и идеи. EEGS информира за последните регулаторни и технологични промени в игралната индустрия в Европа.

На конференцията ежегодно се събират над 200 представители от 22 страни, за да научат подробности за значимите новости в сферата – директно от експертите.

Конференцията е точното място за всички, които искат да разберат повече за възможностите, предлагани на Европейския паза р, да създадат нови бизнес контакти ,както и да затвърдят и разширят съществиуващите такива, посредством интерактивни обучения, дискусии и нетуъркинг събития.

EEGS е инициатива на Асоциацията на игралната индустрия в България (АИИБ). Повече за събитието можете да откриете тук.



ОЩЕ НОВИНИ

image

Покериграчът Стоян Обрешков пред BetNews за професията, успехите и щастието като начин на живот

Професионалният покер играч Стоян Обрешков в откровено интервю за BetNews: – Мисля, че доста добре ме описват думите – professional risk taker – Турнирът, който ще бележи кариерата ми като върхово постижение, все още предстои – В покера, ако не си изцяло отдаден, успехите, които ще пожънеш, ще са средна работа, както и парите, които […]

image

Борис Колев и Фахредин Мустафов с шампионски титли в Кипър

През последните години Кипър се превърна в една от любимите покер дестинации за родните играчи. От 1-ви до 12-ти май там се проведе фестивалът Merit Mediterranean Poker Party, където българското участие бе отново отлично. Борис Колев стана шампион на $2,000+200 No Limit Hold’em – EAPT Grand Final (Event #3), където участие взеха 1565 играчи и […]

image

Президентът се отказа от ветото, забраната на хазартната реклама влиза в сила

Президентът Румен Радев няма да наложи вето върху промените в Закона за хазарта, с които се предвижда забрана на рекламата на хазарт в медиите. От сайта на Държавния вестник става ясно, че законът ще бъде обнародван в утрешния брой на вестника. Миналата седмица държавният глава заяви пред журналисти, че не е взел окончателно решение за промените […]