eSports

Новите тенденции в спортните залагания

от BetNews

06.01.2024


Бъдещето на спортните залози


Пазарът на спортни залагания на глобално ниво е изключително динамичен и непрекъсното се развива. Всички бетинг компании се стремят да отговорят на все по разтящите изисквания на потребителите. Новите технологии навлизат вече с пълна сила и в бетинг индустрията. Истината е, че индустрията на спортните залагания процъфтява, но какви са най-новите тендеции.

На една ръка разстояние: Мобилни приложения

В непрекъснато развиващия се свят на новите технологиите вече няма човек, който да е без телефон в ръката. А това прави мобилните приложения и апликации задължителни за всяка компания. С нарастващото повсеместно разпространение на смартфони и подобрената интернет свързаност, залагащите вече имат лесен достъп до платформи за залагане на една ръка разстояние. Мобилните приложения за залагане предлагат удобство и достъпност в движение, което позволява на потребителите да правят залози по всяко време и навсякъде.

Нещо без, което бе може: Bet Builder

Друга възможност, която се предлага е Bet Builder или създай залог. Това е възможност, която в крайна сметка дава значително по-висок финален коефициенти. Новото при нея е, че вече има възможност да се създава залог не само на футболни срещи. Налични са баскетбол, американски футбол, волейбол, хокей, което пък дава допълнителни възможности на всички.

Новата мода: Подсилени залози

Една от най-горещите новости са подсилените залози. Всеки букмейкър по свое усмотрение пуска дадено събитие за залог, но с завишен коефициент, което е допълнителен стимул за играещите.

По-голям избор от нови видове залози

Да не забравяме и факта, че вече има по-голяма свобода и избор да се залага на постижения на даден спортист. Като започнем с футбола – удари, пасове, картони, фалове за опреден играч. В баскетбола – точки, борби, асистенции и още много възможности. Това е нещо, което все повече се харесва на залагащите и те му обръщат голямо внимание.

Бъдещето е в електронните спортове

При електронните спортове сме свиделети на страхотен растеж през последните години и те се превръщат в неразделна част от пейзажа на спортните залагания. Този нововъзникващ сектор предоставя уникални възможности и предизвикателства, тъй като динамиката и стратегиите за залагане се различават от традиционните спортове. Залагането на електронни спортове е привлекателно за по-млада демографска група и осигурява свежо и иновативно изживяване при залагане.

Можем да кажем, че едно нещо е абсолютно сигурно. Технологиите продължават да напредват и потребителските предпочитания се развиват, спортните залагания ще се развиват заедно с тях, осигурявайки още по-завладяващо и приятно изживяване при залагане.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]