Бинго

Раздават нови коли на бинго парти в Единбург

от Стелиан Димитров

27.10.2021Диджеи ще се грижат за доброто настроение на играчите

За грандиозно парти в името на бингото се готвят в Единбург на 29 октомври, което се случва за втори път този месец. Най-запалените играчи ще се съберат под едни покрив за Bingo Loco, а гостите с най-голям късмет ще могат да спечелят редица награди.

Наградите за посетителите са нестандартни и повече от изкушаващи

Нови автомобили и почивки до различни дестинации са сред най-честите големи призове, с които организаторите даряват посетителите на бинго партитата си. Тъй като концепцията на събитието обаче се корени в хаоса, те предвиждат и куп нестандартни изненади. Примери за такива са косачки и 3-метрови плюшени мечета.

Доброто настроение на Bingo Loco ще е гарантирано от музикалните сетове на няколко диджеи. Освен да играят и да се радват на музиката, присъстващите ще могат да участват и в редица други състезания – по танци на денсинга, по пеене и т.н.

„Влизаме в есенно-зимния сезон с шоу програми, пълни с развлечение. Няма да спираме след заетото лято, в което обиколихме цялото Обединено кралство“, коментира Крейг Рейнолдс – един от основателите на Bingo Loco. Той и колегите му описват събитието като перфектното събитие за след изолация.

Според информацията, публикувана на сайта на събитието, към момента няма противоепидемични мерки, които да засягат провеждането му. На терен не се предвижда дистанция или задължително носене на маски. Въпреки това всички помещения ще бъдат дезинфекцирани.

 

Снимка – Edinburgh NewsОЩЕ НОВИНИ

image

Фарьорските острови – спечелени на покер от краля на Дания през 1814 година

Фарьорските острови в момента са автономна област в кралство Дания. Те са разположени между Норвегия и Исландия. В превод името означава „овчи острови“. Гербът на островите е с нарисуван овен, който най-точно символизира наименованието им. Националното знаме е бяло с кръст в червено и синьо. Това е знак за принадлежността на държавата към другите скандинавски […]

image

Машините на GeWeTe не се плашат от еврото

Иновативни системи за боравене с пари в брой, подходящи за всички при управление на игрални зали и казина. Така с едно изречение може да опишем машините на немската компания GeWeTe, които през последните 30 години се доказаха като висококачествени, сигурни и надеждни решения при обработката на пари. Още повече на прага на предизвикателството за хазартните […]

image

Диян Станев е шампион на SPT High Stakes Edition

Диян Станев стана шампион в главното събитие на Smart Poker Tour – High Stakes Edition, след като направи сделка с Мартин Цанков. Така двамата спечелиха по 69 500 лв., а титлата бе за Станев. На трето място с награда от 36 000 лв. се класира Валери Савов, а четвърти с 26 000 лв. е Костадин […]