Полезно

Топ съвети за залози на тенис

от Свилен Станчев

21.03.2023Тенис мачовете и събитията са едни от най-многобройните, тъй като има такива през единадесет месеца в календарната година. Именно затова и винаги играчите имат възможността и богат избор от събития за залози. Пазарите на тенис са разнообразни, както пре-мач, така и за залози на живо, а също и за победител в различните турнири, които се играят. Затова сме подбрали няколко съвета, с които да увеличим печалбите ви на тенис.

Статистиката е важна

Както при всеки един залог независимо от спорта, който сте избрали, и тук е изключително важно да откриете нужната статистика за всеки мач преди да направите своя залог. Но не приключваме дотук. Трябва да знаете и как правилно да разчетете предоставените ви статистически данни, за да изготвите правилно и адекватно своя залог.

Пример: някой фаворит може да е бил в лоша форма предишните няколко години и сезона, но има ли момент, в който този факт да изгуби важността си и да стане нерелевантен към крайният резултат се пита в задачата. Има не един случай, в който играчите имат травми, които така и не стават публично известни и достъпни, и това неминуемо може да развали анализите ви и съответно залозите ви, ако гледате само и единствено цифрите.

Не се доверявайте сляпо само на преките сблъсъци

Статистиката за преките сблъсъци между двама играчи е едно от нещата, които е най-трудно да бъдат интерпретирани. Със сигурност те имат известна доза тежест, но не всеки път е достатъчна, за да бъде обективна прогнозата.

Внимавайте с коефициентите преди мача

Често пъти тенис играчите не отговарят на очакванията в някой мач. Факторите довели до това могат да бъдат много и най-различни. Физическата подготовка или някакви медицински проблеми могат да бъдат в основата на всичко, но до голяма степен и мотивацията играе роля.

Така за малките турнири мотивацията на играчите е много по-малка, тъй като те не са от особена важност. Затова е важно да прегледаме тези данни и да ги сравните с коефициентите преди мача. Никога не се доверявайте само на коефициентите, тъй като те могат да ви подведат. Трябва да анализирате внимателно дали коефициента отговаря на истината и е съобразен с изброените по-горе фактори.

Стил на играчите под напрежение

Важно е и да сте запознати с реакцията на играчите в дадени ситуации. Всеки би реагирал различно, когато печели или губи и играе по различен начин в турнир с голямо значение за него, където напрежението е огромно или тъкмо обратното. Също така е необходимо да бъдете запознати със стила на сервиране, какви са реакциите при блок и дали играчът има спечелен първи сет. По начина на игра можете да прецените какво ще бъде поведението на играчите, когато мачът достигне заключителната си фаза.

Анализирайте стойността на всеки залог

Изключително важно е да имате реална, точна и правилна преценка дали даден залог има стойността, която букмейкърът е определил. Ако отговорът е негативен, това е страхотна възможност да се възползвате и да ударите букмейкъра, печелейки от така стеклите се обстоятелства.

Залози на аутсайдер

В мач с три сета някой играч е спечелил първият сет и е загубил вторият. Ако коефициентът му в началото е бил 1.80, то сега трябва ли да бъде по-висок с оглед на това, че е спечелил втория сет? Със сигурност коефициентът ще се покачи, но ще продължи ли той да бъде аутсайдер в мача, въпреки че вече е спечелил единия от сетовете? Според нас съвсем спокойно този играч може да бъде наречен фаворит, а високият коефициент придава висока стойност на залога ви.

Пряко предаване

Тенисът е много динамична игра и всяка секунда може да бъде решаваща за крайния изход. Това означава, че трябва да изберете букмейкър, при който функцията пряко предаване е на високо ниво, тъй като това е от ключово значение, ако залагате на живо. Добрият Live Stream ви гарантира, че ще можете да взимате правилните решения в правилното време.

Както за всеки един залог и спорт, така и в тенис залозите, само и единствено правилният и точен анализ ще ви отведе до това да побеждавате букмейкърите и да сте от печелившата страна на барикадата. Най-хубавото от всичко е, че букмейкърите също допускат грешки, от които имате съвсем реалната възможност да се възползвате.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]