Новини

В Барселона започва световното изложение за хазарт SBC Summit 2023

от BetNews

19.09.2023Световното изложение за залагания и онлайн хазарт SBC Summit 2023 започна днес в Барселона. В рамките на следващите три дни основните участници в индустрията ще обсъдят най-новите разработки в спортните залагания и iGaming, както и технологичния напредък, предефиниращ сектора. Очаква се в събитието да се включат около 15 000 делегати от цял свят. Те ще могат да се запознаят и да се ангажират с множество от най-горещите версии на игри, технологии и най-новите предлагани продукти и услуги.

Организаторите са подредили и изложбен етаж, за да отговорят на търсенето на изложителите, като площта обхваща впечатляващите 38 000 квадратни метра. Там над 350 компании ще покажат своите най-нови продукти в областта на хазарта.

Конференцията се провежда във Fira de Barcelona Montjuïc, а пространството е разделено на пет отделни зони, всяка от които е посветена на конкретен сектор на индустрията: спортни залагания, казино и iGaming, плащания и съответствие, партньори, медии и маркетинг и нови технологии.

Предстоящите хазартни изложения и конференции в света
ПРОЧЕТИ

По време на събитието участниците ще получат достъп до обширна програма, разпределена в седем етапа и включваща 14 отделни конферентни направления. Дискусиите ще се въртят около разнообразен набор от теми, включително глобални пазарни възможности, спортни залагания и иновации в казината, авангардни технологии и последните тенденции в iGaming-а.

Освен това по време на събитието, ще се проведат 30 тематични кръгли маси. Всяка дискусия ще бъде водена от експерт модератор и ще обхваща или критични теми от индустрията, или някои от най-обещаващите световни пазари.

А тези от делегатите, които са платили пълен достъп до събитието ще получат шанс да посетят някои от най-горещите места в Барселона. Предвидени са три тематични партита за всяка от вечерите на събитието.

В последния ден ще се проведе и церемонията по наградите SBC 2023. Водещи на събитието ще бъдат британският спортен журналист Кърсти Галахър и футболната легенда Кларънс Зеедорф.ОЩЕ НОВИНИ

image

Покериграчът Стоян Обрешков пред BetNews за професията, успехите и щастието като начин на живот

Професионалният покер играч Стоян Обрешков в откровено интервю за BetNews: – Мисля, че доста добре ме описват думите – professional risk taker – Турнирът, който ще бележи кариерата ми като върхово постижение, все още предстои – В покера, ако не си изцяло отдаден, успехите, които ще пожънеш, ще са средна работа, както и парите, които […]

image

Борис Колев и Фахредин Мустафов с шампионски титли в Кипър

През последните години Кипър се превърна в една от любимите покер дестинации за родните играчи. От 1-ви до 12-ти май там се проведе фестивалът Merit Mediterranean Poker Party, където българското участие бе отново отлично. Борис Колев стана шампион на $2,000+200 No Limit Hold’em – EAPT Grand Final (Event #3), където участие взеха 1565 играчи и […]

image

Президентът се отказа от ветото, забраната на хазартната реклама влиза в сила

Президентът Румен Радев няма да наложи вето върху промените в Закона за хазарта, с които се предвижда забрана на рекламата на хазарт в медиите. От сайта на Държавния вестник става ясно, че законът ще бъде обнародван в утрешния брой на вестника. Миналата седмица държавният глава заяви пред журналисти, че не е взел окончателно решение за промените […]