Избор на редактора

BEGE 2023 събира световни лидери от игралната индустрия в София през ноември

от BetNews

01.05.2023Изложението BEGE 2023 ще събере отново световни лидери от игралната индустрия в София. Събитието ще се състои на 22 и 23 ноември в Интер Експо център в столицата, съобщават организаторите.

BEGE 2023 ще включва авангардни технологии и завладяващи изживявания, заедно с най-новите тенденции в игрите. Тазгодишното издание на форума обещава да бъде по-предизвикателно и целенасочено и да предостави нови ексклузивни маркетингови и бизнес възможности за всички представители от секторите както на наземния, така и на онлайн хазарта.

„Успешно постигаме целите си една по една. Екипът има удоволствието да приветства отново нашите изложители и партньори от всички страни на игралната индустрия като производители, онлайн оператори, платформи за спортни залагания, доставчици на плащания, собственици на хотели и много други. Подготвят се нови спонсорски пакети, за да допринесат за по-голямо разпознаване на компаниите и да допринесат за разпознаването на марката им“, коментира мениджърът продажби в BEGE Ралица Крумова. По думите й, повече от 50% от изложбената площ в Интер Експо център са вече запазени.

BetNews.bg с престижна награда от BEGE AWARDS 2022 (ГАЛЕРИЯ)
ПРОЧЕТИ

Паралелно с изложението, и тази година ще се състои конференцията EEGS. В рамките на събитието ще бъдат обсъдени ключови теми, засягащи динамичната индустрия на хазарта.

„Екипът на BEGE&EEGS използва това, за да създаде уникално изживяване за всеки участник в събитията. Гордеем се, че сме част от приноса за развитието и утвърждаването на страната ни като технологичен и перспективен бизнес център”, казва маркетинг мениджърът на събитията Надежда Минчева.

„След повече от успешното издание на EEGS миналата година, сега сме фокусирани върху разширяване и надграждане на конферентния опит чрез допълнителни съпътстващи предварителни събития и други приятни изненади“, допълва Биляна Цветкова, мениджър на конференцията в EEGS.

Наталия Баевска: Над 5000 души от 60 държави присъстваха на BEGE и EEGS 2022 (ВИДЕО)
ПРОЧЕТИ


ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]