Полезно

Как да печелим от залози на живо (част 2)

от Свилен Станчев

05.09.2022Продължаваме с втора част на статията „Как да печелим от залози на живо“. Ще ви запознаем с няколко съвета за печалби.

Направете залог преди началото на срещата

Много опитни играчи предпочитат да започнат със залог преди началото на играта. Този залог служи като отправна точка. Но и като гаранция, че няма да изпуснете нищо, ако срещата се развие в очакваната от вас посока прекалено бързо. Допълнителните залози по време на срещата са чудесно средство за спасяване на първия залог, ако срещата се развива погрешно или затвърждаването му в случай, че всичко върви по план.

Следете внимателно срещата

Следейки внимателно как протича срещата ще забележите неща, които компютърът не би разпознал. Дори да не успеете да победите компютъра, то ще получите предимство пред другите залагащи. Така ако виждате нещо, което те пропускат, може да се натъкнете на невероятна линия и да спечелите. Ако нямате възможност да гледате мача или просто не ви се иска да се концентрирате върху него, може просто да се въздържите от това да правите залози за тази среща.

Заложете на хода на играта, а не на резултата

Не бива да правите заключения твърде рано в играта, а често и резултатът е подвеждащ. Някои отбори и играчи започват бавно докато наберат скорост, а други тръгват агресивно и се уморяват бързо. Ако някой направи грешка – това не означава, че лошото представяне ще продължи до края на играта. Можете да хванете някои изключително апетитни линии при залозите на живо в динамиката на играта. Най-опитните играчи използват познанията си за спорта и вниманието си към детайлите, за да забележат по-малко очевидните индикатори за промени в хода на играта.

Възползвайте се от безплатни залози на живо

Някои сайтове предоставят бонус залози под различна форма. Такъв е bet365, където след първи депозит разполагате с до 100 лева бонус за залози. Възползвайки се от този бонус, можете да залагате и да печелите от високорискови линии без да жертвате вашите средства.

Подсигурете залозите си

Един от най-хубавите залози на живо е като заключите печалбата от залог преди началото на мача. Поставяне на два срещуположни залога на добри коефициенти се нарича хеджиране и гарантира печалба. Тази печалба е сигурна, но малка, затова и този тип залагания не е за всеки. Освен да си гарантирате печалба, можете да използвате хеджиране и да намалите риска си.

Най-подходящите спортове за залози на живо

Когато спортните залагания на живо бяха въведени за първи път, те се предлагаха само за големи събития в най- популярните спортове. В наши дни обаче повечето сайтове за залагания предлагат залози на живо за много спортове и обхващат все по- широк спектър от събития. Всеки спорт има своите плюсове и минуси, когато става въпрос за залагания на живо, но някои от тях се открояват като любим избор на голямата част от играчите

Футбол, тенис и баскетбол

Футболът, по-известен като сокър в САЩ и Канада, е най-популярният спорт в света с около 4 милиарда фенове. Ежедневно се провеждат множество мачове, много от тях достъпни за залагане. Това е и основната причина футболът да бъде най- добрият спорт за залагане на живо.

Тенисът е спорт, известен с изявените си фаворити и аутсайдери. Играта е изпълнена с обрати, което позволява на любителите на залози на живо да преследват високи коефициенти от обрати.

Баскетболът увлича много любители на залозите на живо. Точките често се отбелязват в последователност и преднина от 10 точки може да се стопи за миг. Залагането на обрати през втората половина също е добра възможност за играчите.

Хокей на лед, волейбол, тенис на маса, американски футбол са спортове които също привличат все по-голям брой играчи с разнообразието си от пазари за залози на живо и възможностите за печалби.

Предимствата на залозите на живо:

  • разнообразие от спортове;
  • висок брой пазари;
  • често променящи се коефициенти.

Недостатъците са:

  • липса на достатъчно време за анализи и размисли;
  • сравнително лесно можете да се отклоните от първоначалния план.
Как да печелим от залози на живо (част 1)
ПРОЧЕТИ


ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]