Избор на редактора

Една легенда се завръща: „Голямото преследване“ с Ники Кънчев стартира по Нова

от BetNews

05.09.2022Световноизвестният формат The Chase – брилянтно замислена телевизионна игра от най-ново поколение, e вече в България. Нова и емблематичният водещ Ники Кънчев ще предизвикат българските зрители да се включат в българската й версия – „Голямото преследване“. От днес, 5 септември, 18:00 ч. знанието ще бъде издигнато в култ, а тв водещият Ники Кънчев ще запознае аудиторията с най-големите умове у нас.

Форматът „Голямото преследване“, спечелил наградата на Британската телевизионна академия, е истински празник на знанието. В него могат да се включат всички, които имат куража да се изправят срещу най-острите умове на България.

„Голямото преследване“ дава шанс не само на тези, които вече са участвали в други игри за знание, но и на готовите за своя бляскав дебют. Единственото условие е да са навършили 18 години.

Най-известните БГ водещи на телевизионни игри с печалби (Част 1)
ПРОЧЕТИ

„Една от големите ми професионални болки беше, когато „Стани богат“ тръгна по пътя си без мен. Но по това време правихме Big Brother в Нова. Трябваше да направя избор. Аз съм лоялен играч. Гостувал съм и на други места, но моят дом е Нова. Затова това е голямо завръщане за мен“, споделя телевизионният водещ.

Елитен отбор ще помага на Ники Кънчев

В голямото си завръщане Ники Кънчев няма да бъде сам. Той ще застане пред зрителите с елитен отбор от най-знаещите хора в България, които ще нарича „преследвачите“.

Участниците в играта ще трябва да се изправят срещу четирима професионални „преследвачи“ и да отговорят на въпроси, чиито брой може да достигне до 210 само в едно предаване. Сумата, която може да бъде спечелена, е неограничена и зависи единствено и само от знанията на играчите и тяхната смелост да поемат рискове.

Всеки от тях разполага с безспорни знания в множество различни направления, широк набор от разностранни интереси, забележителна обща култура и множество постижения.

Най-известните български водещи на телевизионни игри с печалби (ЧАСТ 2)
ПРОЧЕТИ

„Това, което много ме нави да се върна, е че няма да съм сам в студиото. Освен играчите и тяхното желание за победа и за печалба, което винаги ще присъства, този път с мен са четирима преследвачи. Така както в легендарните уестърни ставаме банда. Аз не съм с тях, аз съм с играчите. Но те са част от митологията на предаването. Страшна динамика, много пари и възможност за оферта или загуба. Изработените от теб 5 000 лева, например, могат да станат 15 или 50“, разказва за новата ТВ игра Ники Кънчев.

По думите му в „Голямото преследване“ всичко се случва на момента. „Дай Боже един от върховете в кариерата ми да е „Голямото преследване“. Виждам, че има този потенциал и ще се опитам да гот постигна. Гордея се с много неща в живота си. Едно от тях определено е „Стани богат“, а другото е влиянието на Big Brother“, споделя Ники Кънчев.

Историята на предаването

„Голямото преследване“ (The Chase) е телевизионна игра по оригинално създаден формат на британския телевизионен гигант ITV. В нея участниците се състезават срещу професионален „преследвач“, който има за цел нито един от играчите да не спечели паричната награда.

Първият водещ  в историята на шоуто е световноизвестният Брадли Уолш, който стои в основата на феноменалния успех на формата според критиците. За първи път шоуто се излъчва през 2009 г. и през октомври 2012 г. успява да надмине по рейтинг най-гледаната телевизионна игра – Pointless, която се излъчва в същия часови пояс по BBC ONE. През 2021 г. шоуто се превръща в най-гледаната програма на ITV с над 5 милиона зрители.

Най-известните български водещи на TV игри с печалба (ЧАСТ 3)
ПРОЧЕТИ

Досега международната версия на шоуто е реализирана в над 15 държави, сред които САЩ, Австралия, Китай, Германия, Испания, Чехия, Словения, Кипър, Хърватска, Сърбия, Гърция, Израел. „Голямото преследване“ печели наградата TV GUIDE AWARD, наградата на Британската телевизионна академия през 2018 г. и др.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]