Избор на редактора

Сингъл залози: съвети за начинаещите играчи (Част 1)

от Свилен Станчев

17.11.2022Масово играчите комбинират няколко събития (права колонка) с минимален залог, играейки за солидна сума. Обикновено едно или две събития от фиша се оказват губещи, като по този начин загубите са неизбежни. До такъв тип залози обикновено прибягват начинаещите и неопитни играчи, както и тези които нямат ясна стратегия за игра в дългосрочен план. Има ли решение на този казус? Отговорът e лесен и се нарича сингъл залог.

Залогът на едно събитие не е гаранция, че неминуемо ще спечелите, но се ангажирате с прогнозирането и познаването само на едно събитие. Сингъл залозите имат безброй вариации – краен изход, голове, картони, корнери и други.

Съвети за печеливши сингъл залози

Дългосрочно проследяване на тесен кръг от отбори – така лесно можем да се ориентираме и да изберем на какъв сингъл да заложим без значение пазара, който сме избрали. Важно е да се отбележи, че не е задължително това да бъдат отбори от топ първенствата.

Рискова хазартна личност ли си: тест за самооценка на навиците
ПРОЧЕТИ

Проучване на първенствата – всезивестен , че във Висшата лига се получават по-малко картони, отколкото в Серия А и Ла Лига. Колкото по-добре проучвате едно първенство, толкова шансовете за успешни залози се увеличават.

Регионални дербита – в този тип битки спокойно можете да насочите вниманието си към опцията “Под/Над” определен брой картони. Това е резонен избор за залог, тъй като в такива двубои състезателите често получават картони под действието на адреналин и емоции. Това може да донесе само дивиденти (печеливши залози).

Три ефективни стратегии за печалби от спортни залози
ПРОЧЕТИ

Залози срещу фаворитите – още една опция, която никак не е лишена от логика. Грандовете често имат своите евро участия, а също така голям брой от играчите им са национали на страните си. Преди и след такива участия, много често се допускат грешки и издънки във вътрешните шампионати. Още един вариант, който може да се ползваме и да увеличим баланса в сметката си.

10 прости стратегии за по-успешни спортни залагания
ПРОЧЕТИ

Умно поставяне на “сингълзалог – много често под действието на емоциите си играещите са убедени, че ще спечелят като поставят за залог цялата си налична банка (All in), а това често се оказва грешен избор и стъпка от тяхна страна. Препоръчваме Ви при “сингъл” залозите да използвате “Live” опцията, и не на последно място тази “Cash out”, която както знаете много добре можете да избегнете или намалите загубата си.

Това беше първата част на статията за сингъл залози. Ще продължим с още полезни съвети по темата във втора част.

Сингъл залози: съвети за начинаещите играчи (Част 2)
ПРОЧЕТИ


ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]